Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018
Σύνδεση

Ασύρματη Παραγγελιοληψία

article_asyrmatiparagg

Η προσφερόμενη λύση δημιουργεί ένα νέο πρότυπο στην οργάνωση επιχειρήσεων συνδυάζοντας επιδόσεις και αξιοπιστία με μία πρωτοφανή ευκολία χρήσης.

Δημιουργήσαμε ένα λογισμικό για της ανάγκες των καταστημάτων εστίασης με στόχο την εύκολη χρήση του από υπαλλήλους, το λογιστήριο και τη διοίκηση, που προσφέρει ολοκληρωμένη μηχανογραφική λύση. Η εφαρμογή που τρέχει σε έναν ή και περισσότερους υπολογιστές, αναπτύσσεται μέσα από εύχρηστα ασύρματα τερματικά (που επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα της επιχείρησης), αλλά και άλλα περιφερειακά συστήματα (ταμειακές μηχανές, εκτυπωτές, κλπ).

 

  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ. Οι σερβιτόροι, μπορούν να επιλέξουν τα είδη μέσα από ένα ιδιαίτερα εύχρηστο μενού και να αποστείλουν την παραγγελία ανά τραπέζι στην κουζίνα ή το μπαρ, να ενημερώνεται πότε μια παραγγελία είναι έτοιμη για παράδοση, να κάνει αλλαγές και ακυρώσεις στην παραγγελία με μεγάλη ευκολία όταν του ζητηθεί από τον πελάτη. Έχουν δε μέσα απο τη συσκευή τους γνώση των τραπεζιών που εξυπηρετούν, αυτών που έχουν αναλάβει οι συνάδελφοι τους, αλλά και των κενών.
  • ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡ Η ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Ο υπεύθυνος τροφοδοσίας λαμβάνει άμεσα τα μηνύματα των σερβιτόρων και με ένα κλικ, τους ενημερώνει πότε η παραγγελία είναι έτοιμη προς παράδοση στα συγκεκριμένα τραπέζια. Στην περίπτωση των μπαρ, υπάρχει δυνατότητα έκδοσης απόδειξης ανά παραγγελία (για τους όρθιους πελάτες). Παράλληλα, το σύστημα επικοινωνεί και με την "μάρκα" (σε περίπτωση που δεν είναι στο μπαρ), για την έκδοση συνολικής απόδειξης κατανάλωσης.
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑ. Υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου και καταγραφής της ποσότητας που καταναλώνεται καθημερινά.
  • ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Η κίνηση της ημέρας καταγράφεται σε ειδικό πρόγραμμα που δημιουργεί στατιστικά στοιχεία που αφορούν στα έσοδα και τα έξοδα, την κατανάλωση των προιόντων, αλλά και την αποδοτικότητα των υπαλλήλων. Τα στατιστικά αυτά στοιχεία μπορούν να δώσουν συνολική εικόνα όλων των κύκλων της εργασίας ανά ημέρα, μήνα και έτος.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το σημαντικότερο στοιχείο όμως του λογισμικού μας συστήματος, είναι σε αντίθεση με ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρονται στην αγορά, ότι o πελάτης μπορεί να επιλέξει ποιές ακριβώς εφαρμογές επιθυμεί, να ζητήσει την δημιουργία κάποιων επιπλέον ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης του και να αναβαθμίζει το σύστημα του όποτε το θελήσει, τόσο σε επίπεδο λογισμικού, όσο και εξοπλισμού. 

Εμείς μελετούμε την κάθε επιχείρηση ξεχωριστά και προτείνουμε την εφαρμογή του λογισμικού μας στα πιο οικονομικά και αξιόπιστα συστήματα υπολογιστών της αγοράς.  Δεν προωθούμε συγκεκριμένη υλικοτεχνική υποδομή, καθώς γνωρίζουμε ότι τα προγράμματα μας μπορούν να υποστηριχθούν από έναν μεγάλο αριθμό υπολογιστικών συστημάτων της αγοράς, με ανάλογες δυνατότητες.

 

        Μπορούν επίσης να προστεθούν ανά περίπτωση:

  • Αποστολές Πακέτων (Delivery) με αναγνώριση τηλεφωνικών κλήσεων
  • Παρακολούθηση πωλήσεων και Έλεγχος Αποθηκών ανά Κατάστημα
  • Διαχείριση Πελατών και Κάρτες Πελάτη
  • Διαχείριση Σερβιτόρων ανά Βάρδια – Προγραμματισμός Σερβιτόρων  
  • Δυνατότητα διαχείρισης Δώρων-καρτών μελών-εισιτηρίων, κλπ
  • Διαχείριση Σχολίων – Προσθέτων 
TwitterFacebook

Σύστ. online κρατήσεων

systimaonlinekratiseonsmall

Σύστημα Γραμματείας

systimagrammateiassmall

Φόρμα Σύνδεσης