Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018
Σύνδεση
image image image image image image image

Υποστήριξη του ηλεκτρομηχανολογικού μέρους των υπολογιστών, με στόχο τη μέγιστη απόδοση για τις προσωπικές σας ανάγκες και λειτουργίες.

 

Το ιδανικό για τους προσωπικούς και κυρίως τους εταιρικούς υπολογιστές είναι η αγορά και σύνθεση τους, ύστερα από μελέτη των εκάστοτε αναγκών. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, που πολλές φορές δεν ακολουθείται, με αποτέλεσμα οι χρήστες να διαπιστώνουν δυστυχώς αργά ότι τελικά το κομπιούτερ ή τα κομπιούτερ που επέλεξαν δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στις ανάγκες τους.  

Σήμερα οι περισσότεροι έχουν σχετικές γνώσεις και παρακολουθούν την αγορά των υπολογιστικών συστημάτων. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να βασιστούν μόνο στις δικές τους ικανότητες. Αλλωστε, η αγορά της τεχνολογίας διαμορφώνεται καθημερινά με νέα προιόντα που κάποιος είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσει. Ακόμη πιο δύσκολο όμως είναι να τα μελετήσει και να τα εφαρμόσει, αφού αυτό εκτός από χρόνο προυποθέτει και την διάθεση αρκετών χρημάτων. 

Ως επαγγελματίες που δραστηριοποιούμαστε χρόνια στο χώρο, έχουμε την ευχέρεια να γνωρίζουμε και να έχουμε δοκιμάσει ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά. Έτσι, μπορούμε να εφαρμόσουμε την τεχνογνωσία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις δικές σας ανάγκες. Είτε λοιπόν το σύστημα που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε αφορά τον προσωπικό σας χώρο, είτε την εταιρία σας, το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργηθεί με στόχο να μην ξεπεραστεί από τις εξελίξεις του άμεσου μέλλοντος, να μπορεί να αναβαθμιστεί όποτε αυτό χρειαστεί με το μικρότερο δυνατό κόστος, αλλά και να έχει προυποθέσεις συμβατότητας.

 

1. ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ερευνούμε με βάση τις ανάγκες σας και "χτίζουμε" για 'σάς, κομμάτι- κομμάτι τον ιδανικό υπολογιστή. Σας προτείνουμε τις πιο συμφέρουσες λύσεις, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις προυποθέσεις για την καλύτερη λειτουργία των περιφερειακών συστημάτων του υπολογιστή σας.

  • Ατομικοί υπολογιστές.  Σήμερα μπορεί να χρειάζεστε έναν απλό υπολογιστή για το παιδί σας με περιορισμένες δυνατότητες. Μια φθηνή και απλή λύση όμως, δεν σημαίνει ότι σας λύνει τα χέρια για τα επόμενα χρόνια, καθώς άν αγοράσετε ένα οποιοδήποτε "φθηνό" σύστημα, πολύ σύντομα θα χρειαστεί να το αντικαταστήσετε με κάποιο που έχει περισσότερες δυνατότητες. Κάτι που δεν θα συμβεί εάν εμπιστευτείτε έναν ειδικό μηχανικό, που θα σας κάνει μια πρόταση και θα δημιουργήσει για εσάς έναν υπολογιστή με εύρος χρήσεων και δυνατότητες συμφέρουσας αναβάθμισης, όποτε στο μέλλον χρειαστεί.
  • Υπολογιστές επιχειρήσεων.  Με γνώμονα τη χρησιμότητα του κάθε υπολογιστή σε μια επιχείρηση, δημιουργούμε συστήματα που μπορούν να "επικοινωνήσουν" μεταξύ τους στο μικρότερο δυνατό χρόνο, που μπορούν να ανταποκριθούν σε "βαριά" προγράμματα με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση και να αντέξουν σε πολύωρη χρήση χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η αγορά ίδιων υπολογιστών για όλους τους χρήστες δεν είναι αναγκαία και σίγουρα δεν είναι συμφέρουσα. Θα πρέπει να ξέρουμε ότι πολλές φορές δεν χρειάζεται το ίδιο κόστος, π.χ για τον υπολογιστή γραμματείας και τον υπολογιστή του λογιστηρίου, ή τον υπολογιστή που θα βαρύνεται κυρίως με σχεδιαστικά προγράμματα. Η κάθε επαγγελματική θέση λοιπόν, έχοντας τις δικές της ανάγκες, αποδίδει καλύτερα, όταν ο υπολογιστής έχει δημιουργηθεί γι αυτές ακριβώς τις ανάγκες. Όλοι οι υπολογιστές ωστόσο θα πρέπει να επικοινωνούν άψογα με τα περιφερειακά συστήματα.

 

2. SERVICE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αναλαμβάνουμε τη διόρθωση των προβλημάτων που εμφανίζονται στον υπολογιστή σας και οφείλονται σε κακή χρήση, μικρή ή και μεγαλύτερη φθορά του ηλεκτρομηχανολογικού μέρους αυτών (Hardware). Εντοπίζουμε το πρόβλημα και σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση, σε περίπτωση που η ζημιά είναι μη αναστρέψιμη και χρειάζεται αλλαγή κάποιου εξαρτήματος. Παραλαμβάνετε τον υπολογιστή σας στον γρηγορότερο δυνατό χρόνο. 

 

Επισκεπτόμαστε την επιχείρηση ή την οικία σας και διορθώνουμε τον υπολογιστή, όταν αυτό είναι δυνατό, άμεσα.

Software Support-Service

software_support_icon2

Network Support (Δίκτυα)

Προγραμματ. εφαρμογών

Mac Support

Φόρμα Σύνδεσης