Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018
Σύνδεση
image image image image image image image

Δημιουργούμε εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μικρών ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων, με απόλυτη συμβατότητα στα υπάρχοντα υπολογιστικά συστήματα.

 

Συχνά τα έτοιμα προγράμματα της αγοράς, δεν ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησης σας και δυστυχώς πολλές φορές αυτό γίνεται αντιληπτό μετά την αγορά τους. Το γεγονός ότι οι γνωστοί σας μπορεί να δηλώνουν ικανοποιημένοι από ένα πρόγραμμα που αγόρασαν για την επιχείρηση τους, δεν σημαίνει ότι το ίδιο θα είστε και σεις και πολύ περισσότερο ότι θα μπορούν να το αναβαθμίσουν ανά πάσα στιγμή. 

Η ευελιξία ακόμη και στα υπολογιστικά προγράμματα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ατού ενός επιχειρηματία, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει ότι είναι πολύ καλύτερο να μπορεί να επεμβαίνει με νέες λειτουργίες και δυνατότητες στο πρόγραμμα ή στα προγράμματα που χρησιμοποιεί στην επιχείρηση του, από το να αγοράσει μια έτοιμη και δαπανηρή λύση που δεν θα του αφήνει ανοιχτά "παράθυρα", για ενδεχόμενες αλλαγές στο μέλλον. 

Παραδείγματος χάριν ένα πρόγραμμα που αναφέρεται στις ανάγκες λειτουργίας της γραμματείας σήμερα, αύριο θα έχει σίγουρα ξεπεραστεί απο την εξέλιξη της τεχνολογίας. Ποιός άλλωστε θα το πίστευε πριν από λίγα χρόνια ότι θα μπορουσε να κάνει πολύ φτηνότερα τα τηλέφωνα του χρησιμοποιώντας το ίντερνετ; Αν λοιπόν ο επιχειρηματίας δεν έχει την ευελιξία να επέμβει μέσω του προγραμματιστή του, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα αναγκαστεί να αγοράσει κάποιο άλλο καινούργιο. 

Εμείς δημιουργούμε εφαρμογές που βασίζονται στις δικές σας ανάγκες,  με τη λογική της μελλοντικής αναβάθμισης όποτε αυτή χρειαστεί και με το μικρότερο δυνατό κόστος σε σχέση με τις λύσεις που προσφέρει η αγορά. Φτιάχνουμε προγράμματα ακριβώς στα μέτρα της επιχείρησης σας και προσθέτουμε όποτε εσείς το επιθυμείτε νέες λειτουργίες και δυνατότητες.

Software Support-Service

software_support_icon2

Hardware Support-Build

hardware_support_icon2

Network Support (Δίκτυα)

Mac Support

Ασύρματη Παραγγελιοληψία

asyrmatiparaggeliolipsia

Σύστημα online κρατήσεων

systimaonlinekratiseon

Σύστημα Γραμματείας

systimagrammateias

Φόρμα Σύνδεσης