Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018
Σύνδεση

Σύστημα online κρατήσεων

article_systonlinekratiseon

 

Ένα σύγχρονο σύστημα Online κρατήσεων που έχει αναπτυχθεί με γνώμονα την ταχύτητα, την ποιότητα εξυπηρέτησης επισκεπτών και την εύκολη διαχείριση της πληροφορίας από τη γραμματειακή υποστήριξη του ιατρείου

Ιδιαίτερα εύχρηστο για τον πελάτη αλλά και τον διαχειριστή, καθώς ενημερώνει αυτομάτως για την κάθε νέα κράτηση και τα δυο μέρη, αλλά και με την παράλληλη αποστολή ενημερωτικών SMS σε περίπτωση και όπου ο διαχειριστής επιλέξει.
Το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης που θέλει να κλείσει ένα Online ραντεβού με τον γιατρό, είναι να επιλέξει ανάμεσα στις ελεύθερες ώρες της συγκεκριμένης ημέρας που επιθυμεί και να την κατοχυρώσει.
Η γραμματεία του ιατρείου αφού ελέγξει από το δικό της «περιβάλλον» το ραντεβού, αποστέλλει άμεσα το sms επιβεβαίωσης.
Μέσω του πρωτοποριακού αυτού συστήματος ο διαχειριστής μπορεί να μεταβάλλει οποτεδήποτε το επιθυμεί τα ραντεβού, ενημερώνοντας αυτομάτως και εγκαίρως, τους πελάτες. Παράλληλα, συλλέγει και επεξεργάζεται σημαντικά στατιστικά στοιχεία για την διαδικασία των κρατήσεων και το περιεχόμενο των ραντεβού. Στοιχεία, που συντελούν στη βελτίωση της εικόνας αλλά και λειτουργίας, του γραφείου του.
Τα χρώματα και τα γραφικά της εφαρμογής μπορούν να ενσωματωθούν σε αυτά που κυριαρχούν σε κάθε ιστοσελίδα. 

 

 

TwitterFacebook

Ασύρμ. Παραγγελιοληψία

asyrmatiparaggeliolipsiasmall

Σύστημα Γραμματείας

systimagrammateiassmall

Φόρμα Σύνδεσης