Πέμπτη, Απρίλιος 26, 2018
Σύνδεση
image image image image image image

Η παρουσία κάθε επαγγελματία στο διαδίκτυο, αποτελεί πλέον πρώτη προτεραιότητα. Ενα site πρέπει να είναι κυρίως εύχρηστο και να ξαφνιάζει ευχάριστα.

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να ανταποκρίνεται στο γενικό σχεδιασμό της εταιρική σας ταυτότητας. Στα χρώματα και τη λογική που επιλέξατε για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την κατασκευή της απαιτείται η συνεργασία ενός έμπειρου web developer και ενός εξίσου καλού γραφίστα. Δυστυχώς υπάρχουν περιπτώσεις επαγγελματιών που εμπιστεύονται την ιστοσελίδα τους σε ανθρώπους που ειδικεύονται στον έναν ή στον άλλο τομέα. Ετσι, το τελικό προιόν υστερεί σε επίπεδο γραφικών ή ανάπτυξης, ανάλογα με την περίπτωση. Εκείνο που πρέπει να έχει υπόψιν του ο πελάτης, είναι ότι τα πιο λιτά και απλά site, είναι και τα πιο περίπλοκα όσον αφορά στην επιτυχημένη δημιουργία τους, καθώς εκεί θα πρέπει να αποδοθεί όλη η πληροφορία σε περιορισμένο χώρο παρουσίασης, χωρίς η ιστοσελίδα να χάσει τη δυναμική της.

Εμείς, αντιμετωπίζουμε το κάθε project με διαφορετικό τρόπο. Ετσι, δίνουμε ξεχωριστή "ταυτότητα" σε κάθε ιστοσελίδα βασιζόμενοι πάντα στην λογική της διαφορετικότητας, που συνήθως υπερισχύει στον απεριόριστο χώρο του διαδικτύου. Δημιουργούμε ιστοσελίδες που είναι εύχρηστες μέσα απο τη σωστή δόμηση των πληροφοριών και φροντίζουμε να προβάλλουμε εκείνα τα στοιχεία, που χαρακτηρίζουν την υπηρεσία ή το προιόν του πελάτη, αλλά και διευκολύνουν τον επισκέπτη να πλοηγηθεί με ευκολία.

Χρησιμοποιώντας ανάλογα με την περίπτωση ένα "μείγμα" γλωσσών προγραμματισμού, έχουμε την ευελιξία να προσαρμόσουμε τις επιθυμίες σας σε ένα τελικό προιόν που δεν θα υστερεί σε ταχύτητα πλοήγησης. Παράλληλα σας προτείνουμε τις φθηνότερες και αποδοτικότερες υπηρεσίες web hosting στην αγορά και προωθούμε το site σας, (χρησιμοποιώντας ειδικά κλειδιά) στις μηχανές αναζήτησης. Σας εκπαιδεύουμε στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και να συγκεντρώνετε στατιστικά στοιχεία.

Εάν το επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε και την ενημέρωση-επικαιροποίηση του site σας όταν αυτό προβλέπεται με νέα άρθρα, ανακοινώσεις, προσφορές, ή ότι άλλο επιθυμείτε, μέσα απο κείμενα που θα μας έχετε προηγουμένως αποστείλλει.

Συνεργαζόμαστε με δημοσιογράφους έτσι ώστε τα κείμενα που είτε μας δίνετε εσείς, είτε μας ζητάτε να τα συντάξουμε οι ίδιοι, να είναι γραμμένα με σωστή ελληνικά και ανάλογα με το ύφος της ιστοσελίδας σας. Μπορούμε επίσης, να μεταγλωτίσουμε το site σας σε όσες γλώσσες επιθυμείτε, σε συνεργασία με έμπειρους μεταφραστές.

BLOGS

Τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν blog προκειμένου να δείξουν τη δουλειά τους, κυρίως λόγω της μεγάλης αναγνώρισης τους από το κοινό. Τα blogs με την κατάλληλη επεξεργασία στην γλώσσσα προγραμματισμού, μπορούν πλέον να παραμένουν "ημερολόγια", αλλά έχοντας σημαντικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμό που παραπέμπει σε sites.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε για σας ένα blog που θα ξεχωρίζει και φυσικά θα διαφοροποιείται απο τα υπόλοιπα.

Ενδεικτικά δείγματα της δουλειάς μας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fertilityclinic

 

http://www.fertilityclinic.gr

 
Οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και η φήμη της κλινικής γονιμότητας "fertility Cliinic", αποτέλεσαν τον καμβά για τη δημιουργία του website. Κυρίαρχο και κεντρικό στοιχείο της ιστοσελίδας, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός προβολής των φωτογραφιών, ενώ αποχρώσεις του γκρι-σιέλ κυριαρχούν, αντανακλώντας την ευαισθησία που οι υπεύθυνοι της κλινικής προσεγγίζουν το ευαίσθητο αυτό θέμα. Λεπτομέρεια, η αργή κίνηση του background στο πάνω μέρος της σελίδας. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
cvsoft2_thumb

 

 http://cvsoft.civil.auth.gr

 

Ιστοσελίδα μεταφόρτωσης επιστημονικού λογισμικού (software download) με ενσωματωμένο σύστημα ανταλλαγής εγγράφων. Πρόκειται για έναν ιστότοπο εικονικών εργαστηρίων. Στόχος μας, η εύκολη πλοήγηση και φυσικά ο άμεσος εντοπισμός του λογισμικού, μέσα απο μια κατηγοριοποίηση που ουσιαστικά οδηγεί τον ενδιαφερόμενο να φτάσει εύκολα και γρήγορα στην αναζήτηση του. Πορτοκαλί και μπλέ, είναι τα δυο χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργήσουν ένα ξεκουραστικό και φιλικό περιβάλλον για τους επισκέπτες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
eltam_thumb http://www.eltam.org
Ιστοσελίδα Ελληνικού Τμήματος Αντισεισμικής Μηχανικής. Γήινα χρώματα, απλός σχεδιασμός και layout που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο επιστημονικές ανακοινώσεις, συνέδρια, έρευνες, που αποτελούν και το ζητούμενο, σε ένα Website που κυριαρχεί η ενημέρωση. Ατζέντα εκδηλώσεων, χάρτες, εκδόσεις, σε συνδυασμό με τη χρηστικότητα που απαιτεί ένας διαδραστικός ιστοχώρος, με αυτόματες εγγραφές μελών, τα οποία μπορούν να παρακολουθούν ειδικές σελίδες που δεν είναι "ανοιχτές" για τον οποιοδήποτε επισκέπτη. Ιστοσελίδα υψηλών απαιτήσεων, που επιτρέπει στους επισκέπτες να "κατεβάσουν" επιστημονικά αρχεια του ενδιαφέροντος τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gavotsis2_thumb
 
 

 

 

 

 
 

Ιστοσελίδα πολιτικού συνδυασμού "Πολιτεία με όραμα" για τον Δήμο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα και νέος σχεδιασμός website με μεγάλα γράμματα στα κυρίαρχα μηνύματα και ένταξη στοιχείων blog, όπως "Τελευταία νέα" αλλά και τα "Δημοφιλή άρθρα"στο κάτω μέρος της σελίδας. Εντάξαμε επίσης στοιχεία δημοσκοπήσεων και δημιουργήσαμε μια δυναμική πρώτη σελίδα με εναλλασσόμενα άρθρα επικαιρότητας. 

tolikas2_thumb

www.tolikas.gr

Η Δ.ΤΟΛΙΚΑΣ ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΕΠΕ, είναι εταιρεία μελετών και κατασκευών, ιδιωτικών και δημοσίων έργων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη από όπου ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 1997 ως ατομική επιχείρηση και από το 2007 συνεχίζει με τη σημερινή της εταιρική μορφή, υλοποιώντας σύνθετα έργα ειδικών και υψηλών απαιτήσεων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
baniotopoulos2_thumb
 
 

 

 

 

 

http://ccb.civil.auth.gr

 
 

Ιστοσελίδα καθηγητή Πανεπιστημίου, στην Αγγλική γλώσσα, με το ελληνικό στοιχείο να κυριαρχεί στα χρώματα και τα γραφικά που εξελίσσονται σε διάφορες αποχρώσεις του μπλέ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ergastirio-odopioias_thumb2
 
 

 

 

www.hwylab.civil.auth.gr

 
 

To Εργαστήριο Οδοποιίας δραστηριοποιείται σε θέματα Οδοποιίας, Αεροδρομίων και Σιδηροδρομικής. Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα του εργαστηρίου, χρησιμοποιώντας απλή φόρμα με καθαρές διαχωριστικές γραμμές στο σχεδιασμό της και ένα βασικό χρώμα, το βαθύ τυρκουάζ, πλήν του μαύρου και του άσπρου. Χαρακτηριστικό του σχεδιασμού, τα "tabs" που θυμίζουν φακέλους στο τελείωμα τους.

diktyo

 

www.diktyo.eu

Η μελετητική εταιρεία ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε., καλύπτει όλα τα επίπεδα του Χωρικού σχεδιασμού και της Αρχιτεκτονικής, καθώς και των μελετών Έργων Υποδομής. Αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα της, χρησιμοποιώντας φωτεινά και καθαρά χρώματα, σε συνδυασμό με έναν απλό σχεδιασμό, έτσι ώστε να αποδώσουμε στο μέγιστο την εικόνα μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο και έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη δεκάδων πελατών. Απλές γραμμές, με μοναδικό λιτό στοιχείο εντυπωσιασμού το flash εφέ στην πρώτη σελίδα, που εννοιολογικά αποτελεί το μέσο μετάβασης στη νέα "δυναμική" εποχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
auth2_thumb

www.civil.auth.gr

 
 
Με γνώμονα την ιστορία του Tμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, στο επίπεδο της ανώτατης εκπαίδευσης, χρησιμοποιήσαμε για τη δημιουργία του website, λιτές γραμμές, γήινα χρώματα, φιλικές προς τον χρήστη γραμματοσειρές. Η διάταξη των παραπομπών μελετήθηκε με προσοχή, έτσι ώστε οι επισκέπτες να περιηγούνται με ευκολία και κυρίως οι φοιτητές και καθηγητές που ενημερώνουν και ενημερώνονται καθημερινά, μέσα από την ιστοσελίδα. Ένα πραγματικά εύχρηστο site με μεγάλο αριθμό επισκεπτών καθημερινά, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
iconf2_thumb
 
 

http://iconfbmp.civil.auth.gr

 
Ιστοσελίδα συνεδρίων Ασφαλτικών Μειγμάτων και Οδοστρωμάτων. Απλός σχεδιασμός, γήινα χρώματα με δυναμική εγγραφής μελών μέσω διαδικτύου. Αναπροσαρμόσαμε και το λογότυπο του συνεδρίου σε μια πιο απλή φόρμα και σε μορφή vector ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να τυπώνεται και σε μεγάλες αναλύσεις. Το site μεταγλωτίστηκε και στα αγγλικά προκειμένου να είναι φιλικό προς όλους τους συνέδρους.
odipa2_thumb

 

 

http://odipa.blogspot.com

Το Blog της Ομάδας Δημοσιογράφων για τα παιδιά, που αποτελεί μια μη κερδοσκοπική δράση, ήταν μια προσφορά της Xiros I.T.S στην σημαντική αυτή προσπάθεια. Δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο με σημαντικές παρεμβάσεις σε html και css, προκειμένου να προσδώσουμε τα χαρακτηριστικά ενός site, διατηρώντας όμως τα βασικά στοιχεία του blog. Επιλέξαμε σκούρες αποχρώσεις για το background, με το κόκκινο στοιχείο να λειτουργεί ώς "alert" στο υποσυνείδητο όσων το επισκέπτονται. Μοναδική παρέμβαση στη λιτή σχεδίαση των χρωματικών επιλογών, η ένταξη των φωτογραφικών slides.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
christosclicks2_thumb

http://christosclicks.blogspot.com/

 
 
Blog ερασιτέχνη φωτογράφου. Ενα πραγματικό website κυρίως σε html με στοιχεία css και προσαρμοσμένο στα δεδομένα του "Blogger". Με στοιχεία μιας "Γκαλερί" παρουσίασης της δουλειάς του φωτογράφου, εύχρηστο για τον επισκέπτη και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση του από τον χειριστή. Κυρίαρχο στοιχείο η εναλλαγή με "fade" των επιλεγμένων φωτογραφιών στην αρχή της πρώτης σελίδας, αλλά και το "pop-up" για γρήγορη παρατήρηση. Βαθύ πράσινο και γκρί-μπλέ, επιλέχθηκε για το φόντο, με τρόπο που δεν αποπροσανατολίζει και δεν ακυρώνει τα "images".


 

xiros2_thumb

 

Δημιουργήσαμε για την εταιρία μας ένα δυναμικό site, με έντονο το στοιχείο της μοναδικότητας, μέσα απο γραφικά που φτιάχτηκαν ειδικά για το xiros.gr . To όλο concept βασίστηκε στο enter του πληκτρολογίου, που χρησιμοποιήθηκε στο logo και αναπτύσσεται μέσα απο το website. Τα χρώματα επίσης είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την εταιρική μας ταυτότητα, με κάποιες "πινελιές" διαφορετικότητας, κυρίως στα γραφικά των παραπομπών που οδηγούν στις υπόλοιπες σελίδες και μόνο στο "πλαίσιο εναλλαγής εικόνων" στο πάνω μέρος των σελίδων. Αυτό που θέλαμε ήταν ένα site "ζεστό" , "φιλικό", "χαρούμενο" , "καθαρό" και κυρίως εύχρηστο, που να μαγνητίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Φόρμα Σύνδεσης